Hardlopen is bijzonder en elke loper is uniek!

Veelgestelde vragen

Vragen? Hier vind je het antwoord op de meest gestelde vragen!

Gaat de training door? Het stormt/regent/sneeuwt…
De training gaat altijd door! Wanneer een training in uitzonderlijke gevallen niet doorgaat zie je dat altijd op de site bij “nieuws”. Sneeuwt het erg of regent het hard? Kleed je hierop aan, dan zorgen wij voor een bijpassende training. 

Ik heb geen verlichting
Als je in de schemer/het donker loopt is goede zichtbaarheid van levensbelang. Daarom moet je bij Loopschool Wim Akkermans altijd een hesje en/of speciale looplampjes dragen. De hesjes kun je kopen bij onze training of anders bij onze partner Lopers Company  in ’s-Hertogenbosch.

Hoe kom ik aan goede loopschoenen?
Loopschoenen kun je het beste halen bij een professionele hardloopwinkel. Bij onze partner Lopers Company Den Bosch wordt via een video-loopanalyse bekeken welke schoen het beste bij je past. Op deze manier kun je zelf ook zien wat er eventueel aan mankeert. De combinatie van deze analyse en bijna 25 jaar kennis en ervaring, sluiten een miskoop vrijwel uit.

Ik ben geblesseerd. Wat moet ik doen?
Neem contact op om te overleggen wat verstandig is! Wij zijn bekend met alle voorkomende blessures en geven je graag advies over de te ondernemen stappen. Ga vooral niet doorlopen zonder het ons te melden, dan maak je het erger!

Ik ben een senior, kan ik dan nog beginnen met hardlopen?
Natuurlijk! Onze oudste loper is 71! Neem contact met ons op om te zien welke training het beste bij je past.

Wat voor mensen lopen er allemaal mee?
Iedereen! Van middelbare schoolleeftijd, tot senior. Man en vrouw. Deze mix van mensen maakt dat er altijd iemand tussenloopt waar je wat mee ‘hebt’. Zo loop je nooit verloren in onze groepen.


Carnavalsvakantie

In verband met carnaval is er geen training op zondag 3 maart en er is ook geen training op dinsdag 5 maart.

Start to Run

Begin het jaar goed, begin met hardlopen! En als je het dan helemaal goed wil doen doe je mee met Start to Run, het programma ...
Lees verder