Hardlopen is bijzonder en elke loper is uniek!

Starters en Start to Run


Zondag 13 januari 2019 begint Start to Run weer in Vught: Dé loopclinic v
oor iedereen die (weer) wil gaan hardlopen.

Aan iedereen die wil ervaren hoe bijzonder hardlopen is of dat al ooit heeft ontdekt, biedt LSWA professionele en op het individu toegespitste begeleiding. De mogelijkheden om te lopen bij LSWA zijn zeer divers. Wanneer je helemaal nog geen loopervaring hebt is Start to Run een mooie clinic voor jou. De Start to Run clinics vinden door heel Nederland plaats en worden ook een aantal keer per jaar in Vught gehouden. Loopschool Wim Akkermans begeleid de clinics in Vught. Na het afronden van de Start to Run clinic is instroom in niveaugroep Basis mogelijk.

Wil je graag met een groep mensen starten met hardlopen of de draad weer oppakken op verantwoorde wijze, dan kun je jezelf aanmelden bij www.yakultstarttorun.nl rechtstreeks bij de Atletiekunie, initiatiefnemer van Start to Run.

start to run najaar 2015 2

Het startsein van elke clinic wordt gegeven vanaf Wolfsbosch, Zonneweilaan 20 in Vught. We lopen hele mooie, groene routes in de omgeving en besteden daarbij veel aandacht aan je looptechniek, belasting en belastbaarheid.

De opbouw van de clinic is zeer verantwoord, mede doordat er door de Atletiekunie veel onderzoek naar is gedaan. Er wordt een goede en verantwoorde basis gelegd en de routes variëren per week. Ze brengen je langs de mooiste plekjes in de omgeving!

Voor foto’s van Start to Run in Vught, klik je op onderstaande link:

Gerlo Beernink STR

Voor meer informatie of om je direct aan te melden voor Start to Run: www.yakultstarttorun.nl

Heb je al wel enige loopervaring en wil je de draad weer oppakken? Dan is instromen in de niveaugroep Basis ook op andere momenten in het jaar mogelijk, je moet dan wel tenminste 3 KM achter elkaar kunnen hardlopen. Neem in dat geval vrijblijvend contact met ons op.

 

 Carnavalsvakantie

In verband met carnaval is er geen training op zondag 3 maart en er is ook geen training op dinsdag 5 maart.

Start to Run

Begin het jaar goed, begin met hardlopen! En als je het dan helemaal goed wil doen doe je mee met Start to Run, het programma ...
Lees verder