Hardlopen is bijzonder en elke loper is uniek!

Starters en Start to Run

Zondag 24 september 2017 begint Start to Run weer in Vught: Dé loopclinic voor iedereen die (weer) wil gaan hardlopen.

2017-06-11-PHOTO-00000002

Aan iedereen die wil ervaren hoe bijzonder hardlopen is of dat al ooit heeft ontdekt, biedt LSWA professionele en op het individu toegespitste begeleiding. De mogelijkheden om te lopen bij LSWA zijn zeer divers. Wanneer je helemaal nog geen loopervaring hebt is Start to Run een mooie clinic voor jou. De Start to Run clinics vinden door heel Nederland plaats en worden ook een aantal keer per jaar in Vught gehouden. Loopschool Wim Akkermans begeleid de clinics in Vught. Na het afronden van de Start to Run clinic is instroom in niveaugroep Basis mogelijk.

Wil je graag met een groep mensen starten met hardlopen of de draad weer oppakken op verantwoorde wijze, dan kun je jezelf aanmelden bij   www.yakultstattorun.nl rechtstreeks bij de Atletiekunie, initiatiefnemer van Start to Run.

start to run najaar 2015 2

Het startsein van elke clinic wordt gegeven vanaf Wolfsbosch, Zonneweilaan 20 in Vught. We lopen hele mooie, groene routes in de omgeving en besteden daarbij veel aandacht aan je looptechniek, belasting en belastbaarheid.

De opbouw van de clinic is zeer verantwoord, mede doordat er door de Atletiekunie veel onderzoek naar is gedaan. Er wordt een goede en verantwoorde basis gelegd en de routes variëren per week. Ze brengen je langs de mooiste plekjes in de omgeving!

Voor foto’s van de meest recente Start to Run in Vught, klik je op onderstaande link:

Gerlo Beernink STR

Voor meer informatie of om je direct aan te melden voor Start to Run: www.yakultstartorun.nl

Heb je al wel enige loopervaring en wil je de draad weer oppakken? Dan is instromen in de niveaugroep Basis ook op andere momenten in het jaar mogelijk, je moet dan wel tenminste 3 KM achter elkaar kunnen hardlopen. Neem in dat geval vrijblijvend contact met ons op.

 

 Looptechniek clinic Pitstop

Op 14 oktober beginnen we weer met een nieuwe Pitstop looptechniek clinic. Deze clinic bestaat uit 3 bijeenkomsten, waarbij we eerst een analyse op basis ...
Lees verder

Kidstraining Meijerijloop

Op veler verzoek is er een nieuwe kidstraining gepland, deze keer als voorbereiding op de kidsrun van de Meierijloop op zondag 29 oktober. De kidstraining ...
Lees verder

Start to Run in september

Eerst lekker op vakantie en dan beginnen met hardlopen! Dit kan op een heel leuke, gezellige en professionele wijze door mee te doen met Start ...
Lees verder