Hardlopen is bijzonder en elke loper is uniek!

Personal Training

Persoonlijke begeleiding

Naast groepstrainingen biedt LSWA ook de mogelijkheid van personal trainingen voor 1 loper of indien gewenst een groepje van maximaal 5 deelnemers. Tijdens een personal training krijg je optimale begeleiding omdat de trainer zich volledig op één (of een klein aantal) lopers kan richten.  Elke personal training is maatwerk, er zal altijd vooraf een intake plaatsvinden, zodat de training optimaal kan worden afgestemd op jouw mogelijkheden, wensen en behoeften. 

Maatwerk
Personal trainingen worden altijd gegeven door Wim Akkermans, eigenaar en hoofdtrainer van LSWA. Tijdens de training speelt  hij in op jouw individuele loopvraag. Dat kan gaan om je looptechniek, maar ook om manieren om je conditie te verbeteren. Het mooie van een personal training is dat alle aandacht voor jou is, waardoor er meestal snel resultaat is. Heb je een fysieke beperking en ben je daarom onzeker over je loopmogelijkheden? Ook daarbij kan LSWA je van dienst zijn. Bij LSWA staat centraal dat elke loper uniek is en we beschikken over veel kennis en ervaring, inclusief een medisch netwerk. Dit betekent dat we voor iedereen een goede, verantwoorde en plezierige training kunnen samenstellen.

Mentale weerbaarheid

Bewezen is dat hardlopen goed is tegen psychische stress en spanningen. Ook met dit doel kan een Personal training of training in een kleine groep worden gekozen. We lopen dan in een rustig tempo een mooie route, zodat het een ontspannen training is. 

Een personal training cadeau doen
Ken jij iemand in je omgeving die je zou kunnen verassen met een personal training? Iemand die altijd al had willen lopen of die graag wil werken aan zijn of haar looptechniek. Wat is er dan leuker dan één of meerdere personal training(en) van LSWA kado krijgen. Kadobonnen ter waarde van het gewenste aantal trainingen zijn bij ons verkrijgbaar. LSWA zorgt ervoor dat dit het meest geslaagde presentje is sinds tijden!

Ook voor buitenlandse gasten
LSWA wordt regelmatig benaderd met het verzoek om voor buitenlandse gasten, van bedrijven of hotels, een training te verzorgen. Geen probleem! In overleg met de gast maken we een training op maat door de mooiste plekjes van ’s-Hertogenbosch en Vught! 

Kosten
Een Personal Training
duurt 1 uur en 15 minuten. Bij 1 persoon bedragen de kosten €78,- ex. BTW, bij 2 personen €52,- ex. BTW per persoon, bij 3 personen €43,70 ex. BTW per persoon en bij 4 personen €38,95 ex. BTW per persoon. BTW bedraagt 21 procent. Kosten worden altijd per persoon in rekening gebracht. Leden van LSWA hebben de mogelijkheid om eenmalig een personal training te plannen tegen de speciale prijs van € 52,- voor 1 persoon. Daarna geldt het reguliere tarief.

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

 Carnavalsvakantie

In verband met carnaval is er geen training op zondag 3 maart en er is ook geen training op dinsdag 5 maart.

Start to Run

Begin het jaar goed, begin met hardlopen! En als je het dan helemaal goed wil doen doe je mee met Start to Run, het programma ...
Lees verder