Hardlopen is bijzonder en elke loper is uniek!

LSWA Loopclinics

Looptraining voor besloten groepen

Naast de wekelijkse groepstrainingen en personal trainingen biedt LSWA ook loopclinics aan voor bijvoorbeeld bedrijventeams en andere gezelschappen zoals netwerkgroepen of verenigingen. Daarnaast is er een loopclinic gericht op het verbeteren van je loopstijl, genaamd Pitstop voor lopers. Deze loopclinic wordt een aantal keer per jaar georganiseerd.

Bedrijventeams

Voor verschillende organisaties heeft LSWA de begeleiding naar een bepaald loopevenement verzorgd. Taalinstituut Regina Coeli, de gemeente Vught, Essent, Elho beautifull living en Autotaalglas bijvoorbeeld. Onder begeleiding van Wim Akkermans wordt door bedrijventeams toegewerkt naar het loopevenement. Niet alleen wordt er gewerkt aan duurvermogen en snelheid, ook is er veel aandacht voor looptechniek en loopstijl. Op basis van zijn jarenlange ervaring als (ultra)loper en trainer, is hij in staat om deelnemers tijdens het lopen `uit te lezen` en van gericht loopadvies te voorzien.

Gezelschappen

Een loopclinic als aanvulling op een trainingsprogramma of als een originele en unieke invulling van een groepsbijeenkomst, dat is ons aanbod. Uiteraard mag van deze clinic de kwaliteit, deskundigheid en persoonlijke benadering worden verwacht, waar LSWA voor staat. Er wordt bij een LSWA-loopclinic altijd maatwerk geleverd aan de groep waar het om gaat. Dit betekent dat er vooraf  en in goed overleg bepaald wordt hoe de clinic eruit gaat zien. 

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij zullen een passend voorstel doen.

foto3.jpg

 Start to Run in januari

Er begint op zondag 28 januari weer een nieuwe Start to Run clinic!! Een nieuw jaar en een sportieve start, begin met hardlopen bij Start ...
Lees verder

Looptechniek clinic februari

Loop (nog) beter, verbeter je looptechniek! Op zaterdag 3 februari begint er weer een nieuwe Pitstop looptechniek clinic. Deze clinic bestaat uit twee trainingen, de ...
Lees verder