Hardlopen is bijzonder en elke loper is uniek!

LSWA Loopclinics

Looptraining voor besloten groepen

Naast de wekelijkse groepstrainingen en personal trainingen biedt LSWA ook loopclinics aan voor bijvoorbeeld bedrijventeams en andere gezelschappen zoals netwerkgroepen of verenigingen. Daarnaast is er een loopclinic gericht op het verbeteren van je loopstijl, genaamd Pitstop voor lopers. Deze loopclinic wordt een aantal keer per jaar georganiseerd.

Bedrijventeams

Voor verschillende organisaties heeft LSWA de begeleiding naar een bepaald loopevenement verzorgd. Taalinstituut Regina Coeli, de gemeente Vught, Essent, Elho beautifull living en Autotaalglas bijvoorbeeld. Onder begeleiding van Wim Akkermans wordt door bedrijventeams toegewerkt naar het loopevenement. Niet alleen wordt er gewerkt aan duurvermogen en snelheid, ook is er veel aandacht voor looptechniek en loopstijl. Op basis van zijn jarenlange ervaring als (ultra)loper en trainer, is hij in staat om deelnemers tijdens het lopen `uit te lezen` en van gericht loopadvies te voorzien.

Gezelschappen

Een loopclinic als aanvulling op een trainingsprogramma of als een originele en unieke invulling van een groepsbijeenkomst, dat is ons aanbod. Uiteraard mag van deze clinic de kwaliteit, deskundigheid en persoonlijke benadering worden verwacht, waar LSWA voor staat. Er wordt bij een LSWA-loopclinic altijd maatwerk geleverd aan de groep waar het om gaat. Dit betekent dat er vooraf  en in goed overleg bepaald wordt hoe de clinic eruit gaat zien. 

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij zullen een passend voorstel doen.

foto3.jpg

 Hemelvaart en Pinksteren

Let op: Op Donderdag 10 mei (Hemelvaart) en op zondag 20 mei (Pinksteren) is er geen training. Op vrijdag 11 mei is er wel gewoon ...
Lees verder

Kidstraining 19 mei

Speciaal voor de kids van onze leden is er op 19 mei weer een superleuke kidstraining, als voorbereiding op de kidsrun van de Vestingloop. De ...
Lees verder