Hardlopen is bijzonder en elke loper is uniek!

Lidmaatschap en Prijzen

Informatie

Hieronder is alle informatie te vinden over de kosten van de verschillende trainingsmogelijkheden bij LSWA. Inschrijven is mogelijk middels het inschrijf- als het intakeformulier. Deze staan (als download) onder de knop `formulieren`, op deze site. Informeer altijd vooraf even of er in de gewenste trainingsgroep plaats is, dat voorkomt teleurstelling achteraf. Ook het uitschrijfformulier kun je vanaf genoemde pagina downloaden.

Site1Contributie groepstrainingen 2017
Deelname aan de groepstrainingen gaat door middel van een lidmaatschap voor onbepaalde tijd (zie de lidmaatschapsvoorwaarden op het inschrijfformulier). De daarbij behorende contributie is afhankelijk van het aantal trainingen per week.  De contributie bedraagt in  2017:

Lidmaatschap 1 – 1 reguliere training per week : € 47,80 per kwartaal

Lidmaatschap 2 – 2 reguliere trainingen per week : € 69,15 per kwartaal

Lidmaatschap 3 – 3 reguliere trainingen per week: € 89,95 per kwartaal

Contributie wordt bij voorkeur via automatische incasso voldaan. Namelijk: 1e kwartaal voor januari 2017; 2e kwartaal voor 1 april 2017; 3e kwartaal voor 1 juli 2017; 4e kwartaal voor 1 oktober 2017.

Wanneer geen machtiging voor automatisch incasso wordt verleend, wordt een toeslag van € 2,- per kwartaal gerekend. Het totaalbedrag dient dan tijdig (zie hierboven) te worden overgemaakt naar rekeningnummer ING 58.60.222 t.n.v.  Loopschool Wim Akkermans Vught. Vergeet in dat geval niet je naam te vermelden en om welk kwartaal het gaat.

Aanmelden lidmaatschap
Om lid te worden van LSWA vul je het lidmaatschapsformulier en het intakeformulier in. Deze zijn te vind en onder de knop `formulieren`.  Met het lidmaatschapsformulier kan ook betaling per automatische incasso worden gerealiseerd. Op het lidmaatschap zijn de algemene voorwaarden Loopschool Wim Akkermans van toepassing. Deze staan op de achterzijde van het formulier. 

Opzeggen lidmaatschap
Voor het opzeggen van het lidmaatschap is een opzegformulier nodig. Ook dit formulier kun je vinden onder de knop `formulieren`. 

Duurlooptraining hele en halve marathon
Er zijn duurlooptrainingen om je voor te bereiden op een hele of halve marathon. Voor deze trainingen geldt een apart tarief. De middellange duurloop (voor de halve marathonlopers) is om de week op zaterdag en kost € 48,30 per kwartaal. Er is ook een all-in tarief, waarbij de middellange duurloop gecombineerd wordt met een onbeperkt aantal reguliere trainingen: € 103,70 per kwartaal. Een losse middellange duurloop is € 8,60 per duurtraining en een losse lange duurlooptraining € 10,60.

Voor de hele marathon is er het duurloop programma marathon. Dit zijn wekelijkse duurlooptrainingen op zaterdag. Per kwartaal zijn de kosten € 77,45. Ook hierbij kan er voor een all-in tarief gekozen worden, zodat het programma gecombineerd kan worden met een onbeperkt aantal reguliere trainingen: € 132,80 per kwartaal.

Prijslijst
Voor een overzicht van alle prijzen, ook voor bijvoorbeeld personal trainingen, kun je de prijslijst 2016 downloaden (PDF).

Dutch Runners
Loopschool Wim Akkermans is bij de Atletiekunie aangesloten als Dutch Runners loopgroep.
Alle leden van loopschool Wim Akkermans zijn automatisch aangemeld als Dutch Runner.
Het lidmaatschap hiervoor bedraagt € 16,80 per jaar en wordt per automatisch incasso voldaan middels het formulier lidmaatschap. Indien geen machtiging is verleend dan graag afzonderlijk overmaken aan de Loopschool o.v.v. Dutch Runners en met vermelding van je naam en adres.

Klik op deze link om naar de pagina te gaan waarin de voordelen van Dutch Runners voor de individuele leden benoemd worden.


Start to Run in januari

Er begint weer een nieuwe Start to Run clinic!! Een nieuw jaar en een sportieve start, begin met hardlopen bij Start to Run. Start to ...
Lees verder

Looptechniek clinic januari

Loop beter, verbeter je looptechniek! Op zaterdag 13 januari begint er weer een nieuwe Pitstop looptechniek clinic. Deze clinic bestaat uit twee trainingen, de tweede ...
Lees verder