Hardlopen is bijzonder en elke loper is uniek!

Lidmaatschap en Prijzen

Informatie

Hieronder is alle informatie te vinden over de kosten van de verschillende trainingsmogelijkheden bij LSWA. Inschrijven is mogelijk middels het inschrijf- als het intakeformulier. Deze staan (als download) onder de knop `formulieren`, op deze site. Informeer altijd vooraf even of er in de gewenste trainingsgroep plaats is, dat voorkomt teleurstelling achteraf.

Site1Groepstrainingen 
Deelname aan de groepstrainingen gaat door middel van een lidmaatschap. Dit lidmaatschap ga je eerst aan voor 3 maanden en vervolgens wordt deze, zonder opzegging, omgezet in een lidmaatschap voor onbepaalde tijd (zie de algemene voorwaarden op het inschrijfformulier). Wanneer je lid wordt, zal er eenmalig € 10,- administratiekosten in rekening worden gebracht. De contributie is afhankelijk van het aantal trainingen per week, deze keuze geef je aan op het inschrijfformulier.

De contributie bedraagt in 2019:

Lidmaatschap 1 – 1 reguliere training per week : € 50,25 per kwartaal

Lidmaatschap 2 – 2 reguliere trainingen per week : € 72,65 per kwartaal

Lidmaatschap 3 – 3 reguliere trainingen per week: € 94,50 per kwartaal

Contributie wordt via automatische incasso voldaan. Namelijk: 1e kwartaal voor januari 2019; 2e kwartaal voor 1 april 2019; 3e kwartaal voor 1 juli 2019; 4e kwartaal voor 1 oktober 2019.

Wanneer geen machtiging voor automatisch incasso wordt verleend, wordt een toeslag van € 3,- per kwartaal gerekend. Het totaalbedrag dient dan tijdig (zie hierboven) te worden overgemaakt naar rekeningnummer ING 58.60.222 t.n.v.  Loopschool Wim Akkermans Vught. Vergeet in dat geval niet je naam te vermelden en om welk kwartaal het gaat.

Aanmelden lidmaatschap
Om lid te worden van LSWA vul je het lidmaatschapsformulier en het intakeformulier in. Deze zijn te vind en onder de knop `formulieren`.  Met het lidmaatschapsformulier wordt ook betaling per automatische incasso gerealiseerd. Op het lidmaatschap zijn de algemene voorwaarden Loopschool Wim Akkermans van toepassing. Deze staan op de achterzijde van het formulier. 

Opzeggen lidmaatschap
Tijdens de eerste 3 maanden is het lidmaatschap niet opzegbaar. Na deze 3 maanden gaat, zonder opzegging, het lidmaatschap stilzwijgend over in lidmaatschap voor onbepaalde tijd. Dit lidmaatschap is maandelijks opzegbaar. Voor het opzeggen van het lidmaatschap is een opzegformulier nodig. Ook dit formulier kun je vinden onder de knop `formulieren`.  Opzeggingen zonder formulier worden niet in behandeling genomen, alleen een mailtje volstaat dus niet.

Duurlooptraining hele en halve marathon
Er zijn duurlooptrainingen om je voor te bereiden op een hele of halve marathon. Voor deze trainingen geldt een apart tarief. De middellange duurloop (voor de halve marathonlopers) is om de week op zaterdag en kost € 49,35 per kwartaal. Er is ook een all-in tarief, waarbij de middellange duurloop gecombineerd wordt met een onbeperkt aantal reguliere trainingen: € 105,95 per kwartaal. Een losse middellange duurloop is € 8,80 per duurtraining en een losse lange duurlooptraining € 10,85.

Voor de hele marathon is er het duurloop programma marathon. Dit zijn wekelijkse duurlooptrainingen op zaterdag. Per kwartaal zijn de kosten € 79,10. Ook hierbij kan er voor een all-in tarief gekozen worden, zodat het programma gecombineerd kan worden met een onbeperkt aantal reguliere trainingen: € 135,60 per kwartaal.

Prijslijst
Voor een overzicht van alle prijzen, ook voor bijvoorbeeld personal trainingen, kun je de prijslijst 2018 opvragen, door even een mailtje te sturen.

Hardlopen.nl (voorheen Dutch Runners)
Loopschool Wim Akkermans is bij de Atletiekunie aangesloten.
Alle leden van loopschool Wim Akkermans zijn automatisch aangemeld bij Hardlopen.nl, het platform van de Atletiekunie voor hardlopers.
Het lidmaatschap hiervoor bedraagt € 16,95 per jaar en wordt per automatisch incasso voldaan middels het formulier lidmaatschap. Indien geen machtiging is verleend dan dien je het bedrag afzonderlijk over te maken aan de Loopschool o.v.v. Hardlopen.nl en met vermelding van je naam en adres.

Klik op Hardlopen.nl om naar de pagina te gaan waarin de voordelen voor de individuele leden benoemd worden.


Carnavalsvakantie

In verband met carnaval is er geen training op zondag 3 maart en er is ook geen training op dinsdag 5 maart.

Start to Run

Begin het jaar goed, begin met hardlopen! En als je het dan helemaal goed wil doen doe je mee met Start to Run, het programma ...
Lees verder